header

I opet. Da li imate nešto zajedničko s Tadejem Pogačarom?

Kad već ne stišćete te vate?

 

Imate klub? Grupu prijatelja koji dijele iste vrijednosti i vole istu pivu? Ili vam je puna kapa stalno-moderno-ludih lansiranja sezonskih boja i 1000 kombinacija koje krase najpoznatije brendove u bicklističkoj industriji?

I, nezanemarivo, želite li na trenutak, ali samo trenutak, osjetiti kako je voziti kao Tadej Pogačar?

Gobik je relativno mlada kompanija osnovana tokom 2010. godine na jugu Španjolske u gradu Yecla u pokrajni Murcia. Rezultat je želje par dobrih prijatelja i strastvenih biciklista da stvore specijalista za izradu personaliziranih dresova s jako malo kompromisa u kvaliteti i primjenjenoj tehnologiji.

Dakle, Gobik je kompanija koja je isključivo orijentirana ka dizajnu i proizvodnji personaliziranih dresova za sportove izdržljivosti s posebnim naglaskom na biciklizam i triatlon. S preko 20 stalnih dizajnera i vlastitom proizvodnjom pod istim krovom, Gobik je garancija da klijenti uvijek mogu očekivati prijedlog dizajna točno i detaljno dorađen isključivo prema njihovim željama.

No, što nakon dizajna? Mi koji puno vozimo i imamo nešto zahtjevnija (da ne kažemo profinjenija) očekivanja prema dresovima i njihovim funkcionalnim karakteristikama, tražimo dodatne garancije osim lijepih boja i kombinacija različitih uzoraka. Gobik je od 2016. stalno prisutan u vrhunskom biciklizmu opskrbljujući različite momčadi u najvišem rangu natjecanja. Za izdvojiti je, naravno, i njihova uska povezanost s Tadejem Pogačarom i njegovom momčadi UAE Emirates. Upravo ta tehnička spoznorstva najboljih sportaša u biciklizmu osiguravaju tu drugu i ne manje važnu komponentu vašeg novog biciklističkog dresa.

No, da sada ne razglabamo unedogled, nabrajamo neke bitne činjenice u vezi narudžbe Gobik opreme:

- Lokalna podrška koja će sve odraditi za Vas (ekipa iz Bonka)

- Besplatna dostava i otprema uzoraka odabranih Gobik modela (kako bi točno znali što Vam najbolje pristaje)

- Besplatno dizajniranje i neograničen broj dodatnih izmjena do Vašeg željenog dizajna

- Minimalna narudžba po odabranom modelu – 10 komada

- Rok dostave gotovih proizvoda (od dana potvrde dizajna) – 45-60 radnih dana

- Dodatne donarudžbe istih dresova (bez dizajnerskih izmjena) bez potrebe dostizanja minimalne količine (vrijedi 12 mjeseci nakon potvrde dizajna)

- Odličan asortiman modela koji će odgovarati svim  Vašim potrebama i zahtjevima

- Većinu proizvoda možete vidjeti uživo u Bonku! (od travnja 2022.)

Eto. Vrlo jednostavno. Zovite nas, pišite ili nas jednostavno posjetite.

Kao dodatnu poslasticu personaliziranim mogućnostima Gobika, Bonk će početkom travnja postati jedno od rijetkih mjesta na svijetu gdje ćete moći vidjeti (i kupiti) njihovu limitiranu kolekciju Warm Series 2022. koja predstavlja temelj za razvoj tehničkih i dizajnerskih mogućnosti njihovog CUSTOM odjela.

Do sljedećeg zapisa, ne zaboravite dijeliti cestu.