header

Neće Vas tjerati na kakanje niti ga blokirati!:-)

Hrana (ne samo za sportaše) nastala na temeljima davne talijanske vrste prehrane – moćnom miksu voća, raznih arahida i začina – usred važnih trgovačkih ruta koje su se sjekle i križale u srcu Toskane, u Sieni. Tada se je to zvalo, a i još uvijek se tako zove, Panforte.

Od svojih prvih spominjanja iz davnog 13. stolječa, Panforte je bio najviše poznat kao ''moćan kruh'' (eng. strong bread) iz čega proizlazi i samo ime koje svoje korijene vuče iz latinske riječi fortis. Naknadno je Panforte obogaćen raznim začinima koji sadrže razna ljekovita svojstva ili su blagonakloni prema probavi i općem zdravlju ljudi. Uostalom, u 13. stolječu su trgovci začinima bili svojevrsne preteče sadašnjih farmaceuta.

Imajući na umu razne blagodati klime i plodova koji uspjevaju u Toskani, obitelj Giusti je odlučila odati počast svojim precima time što su predano počeli raditi na ''svetom gralu'' sportske prehrane – potpuno sirovoj hrani; ručno izrađenoj i adekvatno pakiranoj; blagonaklonoj prema osjetljivoj probavi prije, prilikom i nakon vježbanja – koja će zadovoljiti sve stroge zahtjeve sportaša (i amaterskih i profesionalnih) i stresnih probavnih procesa koji se neizbježno manifestiraju prilikom aktivnog života i apsolutne želje za iskorištavanjem svake minute slobodnog vremena.

Kao rezultat dugogodišnjeg isprobavanja raznih recepata baziranih na Panforte filozofiji, nastao je brend poptuno sirove, 100% veganske, potpuno bezglutenske i apsolutno prirodno ukusne prehrane za ljude u pokretu i s izraženom željom za konstantnim kretanjem – Veloforte.

Veloforte bio pločice (proteinske i energetske) su potpuna suprotnost standardnim pločicama koje se mogu naći na tržištu. I okusom i količinom i načinom pakiranja. Potpuno prilagođene postupnom uzimanju prilikom vježbanja (omotane oblatnim papirom – dakle, nema lijepljenja), nutritivno prilagođene za povećane razine probavnog stresa koji nastaje prije, tokom i nakon vježbanja i organoleptički iznimno ukusne. S idelanim omjerom ugljikohidrata i proteina, dvostrukim izvorima ugljikohidrata i kvalitetnom mješavinom proteina, ove pločice će zadovoljiti i probavno najzahtjevnije sportaše.

Veloforte gelovi koji efikasno isporučuju svu snagu prirode!

Svako pakiranje od 33g isporučuje 22g prirodnih ugljikohidrata dvostrukog izvora koji se lako apsorbiraju s optimalnom mješavinom glukoze i fruktoze kako bi se olakšala maksimalna apsorpcija energije i kontinuirano oslobađanje energije - kako biste duže i efikasnije vježbali. Nerafinirani sirup od smeđe riže donosi bitnu glukozu koja se brzo oslobađa - brzu isporuku energije ravno u vaše mišiće. Datuljin nektar je iznimno bogat fruktozom - stoga nudi energiju sporijeg oslobađanja kako biste se duže osjećali spremnim za napore ispred vas.

Veloforte kolačići - veliki u izvedbi, mali u veličini...

Veloforte energetski kolačići su najlakši način za nadoknađivanje izgubljenih elektrolita i energije u pokretu. Ručno izrađeni od 100% prirodnih sastojaka na biljnoj bazi, Veloforte energetski kolačići su sočna mješavina koja je zapanjujuće ukusna i dodatno obogaćena isključivo prirodnim aromama i začinima. Iznimno lagani i super moćni, svako pakiranje od 50g sadrži 6 malih i moćno mekanih kolačića koji isporučuju 42g čiste energije za brzo oslobađanje - to je dvostruko više ugljikohidrata od standardnog sintetičkog sportskog gela dok su, u isto vrijeme, energetski bogate kao cijela energetska pločica Veloforte, ali sadrže čak trećinu kalorija manje.

 

Jednostavno nema kompromisa. 100% prirodno, bez ikakvih aditiva, umjetnih okusa i konzervansa! Uz sve to, jedini brend sportske prehrane koji je čak 4 puta zavrijedio zlatnu medalju na međunardnom natjecanju GREAT TASTE AWARDS!

 

Zato, dok sigurno dijelite cestu s ostalim sudionicima u prometu, razmišljajte o svom sljedećem zalogaju!:-)