header

Što Tadej Pogačar i Bonk imaju zajedničko?

Pa, da odmah budemo direktni, sigurno ne mogućnost da ''otresemo'' peloton kao od šale. Ma, budimo realni, ne možemo ''otresti'' ni brže mrave na cesti...... No, kvragu, to sada nije ni bitno.

 

Ono što nas definitivno povezuje je Gobik. Kao rekreativni vozači brzo smo shvatili (pogotovo onaj dio nas koji je ''protrčao'' kroz hemeroide) koliko je biciklistička odjeća bitna i koliko je zaista važno što i kako nosite tokom biciklističkih vožnji i avantura. S tim na umu, Bonk je prije nekih 6 mjeseci stupio u kontakt s par etabliranih brendova koji proizvode personaliziranu biciklističku odjeću za WorldTour momčadi. Nekako je odluka bila unaprijed limitirana sljedećim samonametnutim ograničenjima:

- Obavezna prisutnost brenda u jednoj od WorldTour momčadi

- Osobno iskustvo s odabranim proizvođačem

- Prihvatljivija cijena za krajnjeg kupca

- Posebni materijali i izvedbe identični kao i za WorldTour momčadi

 

Nakon određenog vremenskog perioda, a na temelju ponuda, odlučili smo se za Gobik. Radi se o relativno mlađem proizvođaču biciklističke opreme koji 99% svoje proizvodnje temelji na personaliziranim proizvodima. Gobik ima sjedište i proizvodnju nedaleko od Valencije u Španjolskoj. Iznimno su profesionalni i njihovi dizajneri su zakon!

 

S gotovim odabirom proizvođača, uslijedio je onaj teži dio. Taj dio je uključivao dizajn i mogućnost izvedbe nekih naših zamisli. Na svu sreću i naše bezgranično veselje, većinu zadataka Gobik je odradio bez problema. Konačan proizvod je napokon došao u Bonk i spreman je za prodaju i, što je važnije, za vožnju – Bonkers Cycling Mob odjeća.

 

Kako smo mi veliki poklonici ženskog biciklizma i, općenito, društvene jednakosti i istih prilika, jedan od naših ''inzistiranja'' odabranom proizvođaču je bio i taj da se personalizirani dizajn mora primijeniti i na dio odjeće koji uvažava posebnosti ženske anatomije. Rezultat toga je da ''curke'' biraju odjeću koje je prilagođena njima - Bonkers Cycling Mob samo za žene, a ne onome što većina (muška većina) u ovom sportu koristi. Neka stvari su ipak VAŽNIJE!

 

Kupnju dresa i određene prednosti kupnje cijelog kompleta (plus nagrade koje prate vašu odluku o kupnji) možete ostvariti na sljedeće načine:

1. OBIČNA KUPNJA POJEDINAČNIH KOMADA ODJEĆE + Gratis 150g Bonk'in Rwanda kave

2. KUPNJA KOMPLETA 1 + Gratis 150g Bonk'in Rwanda kave

- Ova kupnja sadržava biciklističku majicu i tajice.

- Dodatno, ova kupnja Vam osigurava i sljedeće: članstvo u Bonkers Cycling Mob-u (to će posvjedočiti i Vaša personalizirana iskaznica*), 10% popusta** na sve iz asortimana Coffee & Bike shop-a Bonk i jamstvo odrađenog servisa*** za Vašeg ljubimca unutar 24 sata.

3. KUPNJA KOMPLETA 2 + Gratis 150g Bonk'in Rwanda kave

- Ova kupnja sadržava biciklističku majicu, tajice i prsluk.

- Dodatno, ova kupnja Vam osigurava i sljedeće: članstvo u Bonkers Cycling Mob-u (to će posvjedočiti i Vaša personalizirana iskaznica*), 15% popusta** na sve iz asortimana Coffee & Bike shop-a Bonk i jamstvo odrađenog servisa*** za Vašeg ljubimca unutar 24 sata.

 

Ukoliko se odlučite na kupnju preko www.bonk.hr, nakon dovršetka narudžbe (kompleta 1 ili 2) dobiti ćete e-mail kojim ovo sve potvrđujemo i koji će sadržavati Privolu za korištenje Vaših osobnih podataka. Ukoliko isto kupujete u našem lokalu, sve ćete odraditi na samom mjestu.

 

UPOZORENJA:-)))

Članstvo Vas ne obvezuje na ništa niti propisuje koliko kave ili pive morate popiti.

Članstvo Vas ne obvezuje na utrkivanje, vrstu čarapa ili visinu istih, tip bicikla koji vozite ili vrstu pive koju pijete.

Članstvo nema veze s licencama niti UCI-em ili bilo ćime što je kontrolirano, a da to nije Bonk. A Bonk je ionako nakupima nekontrolirane rulje.

Članstvo ne propisuje kada ćete nositi dres niti u kojoj kombinaciji ćete ga nositi. Jednostavno nas nije briga.

Članstvo propisuje ......... ništa.

 

Za sve dodatne upite u vezi dresova ili Bonkers Cycling mob-a, slobodno nas kontaktirajte na e-mail [email protected] ili na broj mobitela 091 603 2649.

 

Budite pažljivi, poštujte prometna pravila i dijelite prokletu cestu!

 

*Personalizirana članska iskaznica je legitimacija za popust (na Vašu adresu dolazi 20 dana nakon obavljene kupnje kompleta i potpisane Privole za korištenje osobnih podataka)

**Popusti se ne zbrajaju

***Ne uključuje vrijeme čekanja na isporuku rezervnih dijelova ili opreme