header

Vrijeme za Stradavanje!

Vrijeme za Stradavanje!

Brzo (kao Aero) i udobnjikavo......

 

Ovo je najgora godina za kupiti bicikl! Proizvođači su odavno prešli na ''Just in – NO - time'' sustave opskrbe i nas nadobudne prodavače i naše potencijalne kupce ostavili na suhom. No, svako malo sami sebe iznenadimo s nećime vanserijskim i, naravno, ograničenim. Ograničenom ponudom, naravno!

Vođeni tom novovalnom ''Just in – NO - time'' logikom, u naš dućan smo uparkirali jedan ''one-off'', tradicionalno moderan i aero udoban bolid. Crni 3T Strada Due okvir s matiranom površinom i ''ghost-iranim'' logaćima....... Idealni bicikl nametljivog dizajna i lagane bojano podcijenjene vanjštine. Pravi primjerak za ova uvrnuta vremena.

Naravno, 3T karbonske komponente (a kakve nego karbonske) dominiraju uz iznimku aluminijske 3T lule...... No, to ćete nam oprostiti. Kroz zrak, uz brdo i na kavu vas vozi iznimno popularna i ultra pouzdana japanska laka konjica Shimano Ultegra. Di2 Shimano Ultegra. Ona na struju. Pouzdana. Best buy. Precizna. Japanski precizna.

Naravno, pred kraj, ono najbolje. Kotači. Nema smisla ovdje pisati o tehničkim značajkama koje na papiru super izgledaju, a vi ih nemate priliku testirati. U principu imate, ali o tome više na ovom linku. No, da se vratimo na kotače. Vroomen ''real world'' aplikacije, ''tubless je zakon'' logika, napravljeni za deeeebeleeeee gume (sada standardne, no, tipično Vroomenovski ispred svog vremena u 2016. godini) i multifunkcionalni... Da, dobro ste pročitali. Ove kotače možete ''tjerati'' i na svom najdražem gravel biciklu. Do 700 x 42c dimenzija bez brige...... Obruči su 3T, naba je neslužbeno Industry Nine, a žbice, neslužbeno naravno, Sapim... To vam nitko neće reći službeno. Ali ja ću ovdje to napisati pa se nadam da me nećete tužiti.

Za prljavi posao imate Pirelli gume P Zero. Obline su 700 x 25c (efektivno precizno podebljane na 28c) kako bi izvukli najviše aero prednosti iz predmetnih kotača. I udobnosti na rupičasto savršenim cestama.

 

Sr.... je što imamo (i tako će ostati jer je LIMITIRANO) samo jedan komad. U M veličini. Pa ako ste prosječno balkanski kršni čovjek ili čovjekica od nekih oko 170cm pa do nekih oko 180cm, dođite, pogledajte i probajte.

E da. Dajemo i popust..... Savršena prilika za sunčaniji dio godine.

Do sljedećeg zapisa, dijelite cestu.